Splošni pogoji poslovanja

Dobrodošli na spletnem mestu unikatni-pokali.si. Z obiskom potrjujete, da se strinjate s pogoji uporabe spletnega mesta in jih v celoti sprejemate.

Lastnik spletnega mesta Melitas d.o.o., Ložnica pri Žalcu 35h, 3310 Žalec, (v nadaljevanju Podjetje), si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.
MELITAS d.o.o.
Ložnica pri Žalcu 35H, 3310 Žalec
Matična številka: 5517001000
Davčna številka: 44736720
IBAN: SI56 0201 0001 3196 137 NLB d.d.
Spletna stran: unikatni-pokali.si
Email: iztok.bravhar@siol.net
Telefon: 051 347 541
Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.
Vsa besedila, slike in ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta ter so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi, lastnik, v primeru, da bi radi z njim sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov. Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja, ali bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik spletnega mesta ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta.Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Nobena vsebina s tega spletnega mesta ne sme biti uporabljena ali prikazana na kakršenkoli način brez pisnega dovoljenja lastnika spletnega mesta, razen novic s pripadajočim foto- in video materialom, ki so namenjene prav javnim objavam.
Poleg Splošnih pogojev poslovanja se upošteva še Politika zasebnosti.Veljavnost: 1. 1. 2020

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.